ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

IΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

New Page 5

newco1.jpg (3488 bytes)

Είμαστε ο διεθνής συνεργάτης σας για ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα
Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το μεγαλύτερο διεθνές χρηματο-οικονομικό κέντρο προσφέροντας σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες παγκοσμίως ένα αξιόπιστο και ανταγωνιστικό επιχειρηματικό πλαίσιο για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Το αξιόπιστο τραπεζικό σύστημα, τα διεθνή εμπιστεύματα και το χαμηλό κόστος σύστασης και διατήρησης μίας Αγγλικής εταιρείας κάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο μια ιδανική δικαιοδοσία για τις δραστηριότητες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω εταιρείας άλλης χώρας. Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες καλύπτωντας ολόκληρο το φάσμα του Nαυτιλιακού, Eμπορικού τομέα και όχι μόνο, συγκεκριμμένα:

Ιδρυση & υποστήριξη Aγγλικών εταιρειών υψηλού κύρους
Υποστήριξη στην ίδρυση υποκαταστήματος στην Ελλάδα.
Υποστήριξη πρόσβασης στη διεθνή χρηματοδότηση.
Ετοιμες λύσεις eShop για Διεθνές και Τοπικό εμπόριο.
Καταχωρίσεις σκαφών με Αγγλική σημαία, είτε πρόκειται για ιδιωτικά είτε πρόκειται για επαγγελματικά σύμφωνα με όλους τους κανόνες ασφαλείας, τις Αγλικές & Διεθνείς προδιαγραφές ναυσιπλοίας.

Δυνατότητα ίδρυσης της εταιρείας μέσα σε 3 ώρες
Για μη κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου δεν χρειάζεται η μετάβαση σας, τα αναλαμβάνουν όλα οι συνεργάτες μας. Αυτή η δυνατότητα παρέχεται σε οποιοδήποτε όπου και αν κατοικείται ανεξάρτητα απο το εάν είστε πολίτης ενός κράτους μέλους της Ευρωπαικής ένωσης ή όχι εάν χρειάζεστε VISA ή όχι.
Μια φωτοτυπία που εμφανίζονται το ονοματεπώνυμό σας και η διευθυνσή σας είναι αρκετή!
Tα συνεργαζόμενα με την εταιρεία μας, δικηγορικά και λογιστικά γραφεία είναι απο τους καλλίτερους επαγγελματίες στον χώρο τους και μπορούν να επιλύσουν κάθε πρόβλημα που πιθανόν προκύψει με τον καλλίτερο δυνατό για σας τρόπο.

Φορολογικά
Η εταιρεία ανάλογα με το τζίρο της είναι είτε υποχρεωμένη να καταχωρεί ισολογισμούς από πιστοποιημένους ελεγκτές (audited financial statements), είτε σχετικές ετήσιες οικονομικές εκθέσεις από τους διευθυντές εάν εξαιρούνται από την υποχρέωση καταχώρησης ισολογισμού. Επίσης ετήσια καταχωρείται και η ετήσια έκθεση της εταιρείας στην αρμόδια αρχή που είναι το Companies' House. Η Αγγλία έχει συμβάσεις αποφυγής διπλής φορολογίας με περισσότερες από 100 χώρες.

ΦΠΑ: Ο βασικός συντελεστής ΦΠΑ (VAT) είναι 20% από την 1η Ιανουαρίου 2010. Επίσης υπάρχει και μειωμένος (5%) και μηδενικός συντελεστής για συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Μια εμπορική επιχείρηση είναι υποχρεωμένη να εγγραφεί στο μητρώο ΦΠΑ μόνο εάν ο ετήσιος τζίρος της ξεπεράσει τις £70,000. Επίσης είναι υποχρεωμένη να εγγραφεί στο μητρώο ΦΠΑ εάν ασκεί ενδοκοινοτικές συναλλαγές για να μπορούν να αναγνωρίζονται τα τιμολόγια της και να είναι εγγεγραμμένη στο σύστημα VIES*
*Eξαιρέσεις απο την εγγραφή στο σύστημα VIES ακόμα και εάν ασκεί ενδοκοινοτικές συναλλαγές προβλέπονται απο την Βρετανική και Ευρωπαική νομοθεσία για ορισμένες κατηγορίες προιόντων και υπηρεσιών εφόσον αυτές διενεργούνται 'εξ αποστάσεως' και αποκλειστικά μέσω τού διαδικτύου, περισσότερες πληροφορίες εδώ:main rules for distance sales from the UK

insurance-policy1.jpg (4656 bytes) Aσφαλιστικές εισφορές στην Αγγλία-Συνταξιοδοτικό
Στην Αγγλία δεν είναι υποχρεωτικό οι εργοδότες να ασφαλιστούν σε κάποιο επαγγελματικό ασφαλιστικό σύστημα. Ωστόσο προαιρετικά, είναι ιδιαίτερα υψηλά τα ποσοστά και της παροχής σύνταξης από κάποιο ασφαλιστικό σύστημα. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αφήνεται εξολοκλήρου στον εργοδότη να αποφασίσει για την δημιουργία του επαγγελματικού σχήματος, για τον τρόπο και το ύψος των εισφορών και για το είδος των παροχών. Πληροφορίες για το ασφαλιστικό σύστημα της Αγγλίας θα βρείτε εδώ:http://www.ggka.gr/sseu_uk.htm

Διαδικασία
Γρήγορη, χωρίς γραφειοκρατικές δυσκολίες κατά την έναρξη εργασιών
Δεν απαιτείται κατάθεση κεφαλαίου.
Απαιτείται:
Eπωνυμία εταιρείας, Ταυτοπροσωπία ή Ανωνυμία Εταίρων Ορισμός Μanaging Director, Chief Executive etc

Οφέλη
Φορολογικά & Λειτουργικά Οφέλη
Δυνατότητα ίδρυσης υποκαταστήματος οπουδήποτε στον κόσμο
Διεθνής τραπεζική υποστήριξη.

  Σπάστε τα 'σύνορα' και απογειωθείτε με μία έτοιμη λύση eShop
Μια Αγγλική εταιρεία σας προσφέρει την αξιοπιστία που χρειάζεστε για τη Διεθνή αγορά. Τόσο απλό όσο ένα 'click'.
Διαθέτουμε έτοιμες συνολικές λύσεις eShop παρέχοντας σας την δυνατότητα να διενεργείτε 'πωλήσεις εξ αποστάσεως' παντού μέσω του διαδικτύου, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Το επόμενο Βήμα
Είδατε τα πλεονεκτήματα της χώρας και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το Ηνωμένο Βασίλειο για την έδρα της εταιρείας σας. Τώρα, εφόσον πήρατε την απόφασή σας επικοινωνείστε μαζί μας για να ξεκινήσουμε την διαδικασία ίδρυσης της δικής σας εταιρείας.

Στην συνέχεια μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κανονίσετε μία συνάντηση με τον συνεργάτη μας στη χώρα σας. Αυτός θα σας καθοδηγήσει πλήρως στο να ιδρύσετε μία Αγγλική εταιρεία. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να σας παρέχουμε προσωπικά τις λύσεις εκείνες που ταιριάζουν στο δικό σας. Ολα τα στοιχεία που μας γνωστοποιείτε θεωρούνται απολύτως εμπιστευτικά.

Η εταιρεία μας, είναι εταιρεία με έδρα την Μεγάλη Βρετανία (Company Number 08340040) και η έδρα της στο Λονδίνο είναι: 145-157 St John St, EC1V 4PW London. Σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για τις Αγγλικές εταιρείες μέσα από την σελίδα μας.

ENGLISH
ESPAÑOLAS
DEUTSCH
FRANÇAIS
ITALIANO
ΕΛΛΗΝΙΚΑ
РОССИЯ
Τerms & Conditions
Privacy